سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ترنم
نوشته شده در تاریخ 88/6/22 ساعت 10:22 ع توسط طیبه قاسمی


سلام دوستان
قصد بر این است که در این بخش شما را با ترفندهایی آشنا کنیم که بتوان به کمک آنها راحت تر و سریع تر از رایانه استفاده نمود در ابتدا از برنامه ورد شروع می کنیم که یکی از پرکاربردترین نرم افزارهاست چنانچه شما نیز تمایل به شرکت در این بخش دارید و یا چنانچه سئوالی در زمینه این نرم افزار دارید می توانید آنرا مطرح کنید قطعاً‏ خوشحال خواهیم شد از تجربیات شما نیز استفاده کنیم و یا پاسخگوی مشکلات شما عزیزان باشیم.
مایکروسافت همزمان با عرضه ویندوز ویستا ، آفیس 2007 خود را عرضه کرد. در این بسته نرم افزار ، Microsoft Word 2007 نیز با تغییرات فراوان و قابلیتهای جدید نیز منتشر شد. همچنین بسیاری از کاربران ویندوز XP نیز Word 2007 را بر روی سیستم های خود نصب کرده اند. طبعأ با عرضه هر نرم افزار جدید ، ترفندهای جدیدی نیز به آن افزوده میشود.

1- برای تایپ کردن اعداد فارسی در ورد 2007 کافی است بر روی نماد ورد 2007 در بالا سمت چپ پنجره ورد کلیلک کنید تا زیرمنوهای آن باز شود سپس بر روی گزینه word Option کلیک کنید و  از آنجا گزینه advance را کلیلک کنید در صفحه اصلی به بخش show document content بروید در بخش Numeral منو را باز کنید و گزینه Context را در کادر بالا و گزینه Arabic را در کادر پایین انتخاب کنید با این روش ارقامی را که فراسی و یا لاتین تایپ کرده اید را می توانید به همان شکل مشاهده کنید.2- در این ترفند قصد داریم به معرفی یک ترفند جدید و در عین حال جالب و بامزه که به شکل مخفی در نرم افزار Microsoft Word 2007 گنجانده شده است بپردازیم. لازم به ذکر است این ترفند برای اولین بار توسط وب سایت ترفندستان در میان سایت های پارسی و همچنین جزء معدود سایتهای اینترنتی است که این ترفند را بازگو میکند!

بدین منظور:
نرم افزار Microsoft Word 2007 را اجرا نمایید.
اکنون در یک صفحه خالی عبارت زیر را وارد نمایید و سپس Enter بزنید:
()lorem=
(دقت نموده که مساوی را تایپ کنید و این متن را نیز کپی نکنید و تنها در محیط Word تایپ نمایید)
خواهید دید که پس از زدن Enter جملات عجیب و غریبی بر روی صفحه ظاهر میشود!
این کار که در نسخه های قبلی Word به طریقی دیگر امکان پذیر بود ، در حدود دو سال پیش در ترفندستان برای نسخه های قبلی مطرح شده بود (این ترفند) و اینک در نسخه 2007 برنامه Word این کار به وسیله کد فوق امکان پذیر است.
دقت نمایید که تعداد سطور و پاراگراف های نمایش داده شده نیز به شکل دستی توسط خود شما قابل تنظیم است به فرمول زیر:
(تعداد سطر ها , تعداد پاراگراف ها)lorem=
به عنوان مثال برای 6 پاراگراف و 20 سطر خواهیم داشت:
(6,20)lorem=
با این کار جالب میتوانید دوستان خود را تقریبأ شگفت زده کنید!
در خصوص متنی که تقریبأ غیرقابل تشخیص است نیز باید گفت این عبارت ها که Lorem Ipsum نام دارد خود تاریخچه پیچیده ای دارد. تنها ذکر این نکته ضروری است که Lorem Ipsum متونی است که معمولأ به هنگام ساخت صفحات سایت ها و سایر پروژه ها به شکل پیش فرض و به عنوان مثالی از متن قرار میگیرد. اطلاعات کامل پیرامون Lorem Ipsum در ویکی پدیا موجود است:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum









طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ