بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 87
کل بازدید : 593769
کل یادداشتها ها : 132
آسیبی که کفش پاشنه بلند به پای خانم ها وارد می کند
خطرات کوتاه مدت:
عامل لیز خوردن و پشت پا خوردن
وقتی خانومی پاهایش در کفش پاشنه بلند لیز می خورد به سرعت تعادل خود را از دست می دهد و به سختی راه می رود. یک مسیر ساده از نقطه A تا نقطه B با کفش پاشنه بلند یک کار بسیار سختی می شود.
پاشنه کفش ممکن است باعث رگ به رگ شدن یا پیچ خوردن قوزک پا یا زانو شود. یه شب خوب که با کفش پاشنه بلند شروع می شود ممکن است در آخر به اتاق اورژانس ختم شود.
خطرات بلند مدت:
تاثیر پاشنه کفش روی بدن
وزن بدن روی پاشنه پا به مقدار مساوی تقسیم می شود. اگر روی پاشنه کفش این وزن درست تقسیم نشود نمی توانید تصور کنید که چه آسیب هایی به بدن خواهد رسید.
تعادل بدن به سمت جلو تغییر پیدا می کند در نوک انگشتان جایی که که تحمل این همه فشار را ندارد.
زانوهای شما فشار این تغییر را تحمل می کند. مطالعات نشان می دهد که پاشنه کفش فشار زیادی را هم به جلو و هم به پشت زانو وارد می کند؛ پوکی استخوان در زنانی که در بزرگسالی و جوانی کفش پاشنه بلند استفاده می کنند رایج است.
کمر درد نیز یکی دیگر از عوارض بلند مدت پاشنه بلند است.
چگونه از آسیب جلوگیری کنیم
این استدلال که پاشنه اگر پهن تر باشد کمتر از پاشنه نوک تیز آسیب می رساند در تحقیقات غلط از آب در آمد. هر کفشی که پاشنه داشته باشد و شما را چند سانتی متر بالا ببرد برای شما مضر است و به بدن شما آسیب می رساند.
اگر فقط در شرایط خاص و مهمانی ها از کفش پاشنه بلند استفاده کنید زانو ها و کمر شما از شما بسیار تشکر خواهند کرد!
اگر مجبورید که بپوشید قانون سه ساعت را به خاطر بسپارید: هر دفعه کفش پاشنه بلند را بیش از سه ساعت نپوشید.
بعد از در آوردن کفش ها تا آنجا که می توانید پاهایتان را ماساژ دهید. با استراحت دادن به پاهایتان و مراقبت از آنها به طراحان اجازه نخواهید داد که به آنها آسیب برسانند.